Battlefield 2142

| Geen reacties | 1 Trackback

In de categorie 'ik zou 't wel willen spelen, maar ik heb er toch geen tijd voor', is hier Battlefield 2142. De demo voor dit spel is vorige week uitgekomen. Nee, dat wist ik ook niet, maar ik was vandaag bij een vriend van me en die was 'm net aan het spelen. Net als z'n voorgangers BF2142 online te spelen tegen en met een stuk of 40 andere spelers.

Zelf heb ik eigenlijk alleen maar Battlefield Vietnam gespeeld uit de Battlefield reeks en dat was ook al erg leuk. Van Battlefield 2 wel de demo gespeeld (enkel tegen computer-tegenstanders) en dat had toch niet helemaal dezelfde feeling als de Vietnam editie. Maar BF2142 is m.i. toch wel weer de moeite waard. Het zag er in ieder geval heel indrukwekkend uit. Veel voertuigen, want het speelveld is eigenlijk te groot om dit lopend te overbruggen.

De demo is slechts 1,1 GB groot en is te downloaden op de Battlefield 2142 website. Bij mij loopt ie lekker door op 19 kb/s, dus over een uur of 16 is ie wel binnen...

1 Trackback

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/2

Tweakers meldt dat Electronic Arts spyware gaat toepassen in Battlefield 2142 om de speler te kunnen voorzien van gerichte in-game advertenties. Er wordt genoemd dat het surf-gedrag van de speler in de gaten wordt gehouden, maar ook dat enkel het... Meer lezen

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 15 oktober 2006 21:53.

De vormgeving komt later... was het vorige bericht op deze weblog.

De geboorte van de iPod is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.