Leesvoer

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Zo heb je even niets te lezen, en zo kom je om in de boeken. Een paar weken terug arriveerde Woken Furies van Richard K. Morgan en vorige week kwam ook Africa Zero van Neal Asher binnen. Die laatste had ik van de zomer al besteld, maar de levering werd tot twee keer toe uitgesteld door Amazon. Het Engelse broertje van Amazon.com is overigens stukken goedkoper. En nee, ik heb me niet verkeken op de Pound ten opzichte van de Dollar. Heb zojuist twee boeken besteld voor respectievelijk 3,99 pond en 8,99 pond. Die eerste (The Voyage of the Sable Keech - Neal Asher - paperback) is in Amerika $10,98 en die tweede (een hardcover van Polity Agent, ook van Neal Asher) is zelfs $ 23,98. En het gekke is dat een bestelling bij zowel Amazon.com als Amazon.co.uk allebei vanuit Duitsland wordt verzonden.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/22

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 6 december 2006 21:32.

Jaarlijstje was het vorige bericht op deze weblog.

Playlist Everything Zen 8 december 2006 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.