Nacht

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Kreeg vrijdag een cd mee bij Kink FM: "Hier, dit vindt jij vast goed". Het was de cd Nacht, De Soundtrack. Ik vind dit inderdaad goed. Zojuist werd in Het uur van de wolf de bijbehorende DVD uitgezonden. Nacht is een project van Henny Vrienten en Henk Hofstede. Henny Vrienten neemt hierbij vooral het muzikale gedeelte voor zijn rekening, Henk Hofstede het video-deel. Beide zijn uiteraard ook te horen op de cd, maar daarnaast ook een indrukwekkende lijst met andere muzikanten.

Zo opent de cd met het nummer De Maan van Antwerpen, gezongen door Frank Boeijen. Een fenomenaal nummer van zeven en een halve minuut lang. Nou ja, ik zal even alle namen maar voorbij te laten komen, om je een indruk te geven met wat voor een briljant werk we hier te maken hebben: Thé Lau, Boudewijn de Groot, Pieter Both (Beef), Tom Barman, Def P, Jan Rot, Solex, Tom America en Herman Finkers. Daarnaast nog slagwerk van Mark Stoop, Fay Lovsky doet een aantal achtergrondkoortjes en speelt hier en daar een instrument mee en trompettist Eric Vloeimans is ook op veel tracks te horen. Kan dus niet anders concluderen dat dit een geweldig album is. Leuk om nog even op je verlanglijstje te zetten. Mocht je nog niet overtuigt zijn, Het uur van de Wolf wordt vrijdag herhaalt om een uur of vier in de middag.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/19

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 3 december 2006 20:51.

Playlist Everything Zen 1 december 2006 was het vorige bericht op deze weblog.

Everything Zen groep op Last.FM is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.