Storm

| Geen reacties | Geen TrackBacks

De storm van vorige week had hier om mij heen niet zo veel schade aangericht. Op 30 december was er echter wel een dakpan van m'n dak gewaaid, maar dat is inmiddels weer hersteld.
Vandaag raast er een storm over die zwaarder dan beide voorgaande stormen. Sinds een uur of tien vanochtend gaat het dan ook behoorlijk te keer. Vandaag staan ook de grijze bakken buiten en die houden het ook niet echt. Veel van deze bakken waren al niet dicht omdat ze uitpuilden met vuilnis en degene die wel goed dicht waren, zijn inmiddels ook open gewaaid. Sommige zijn zelfs omgevallen en deze glijden nu langzaam door de straat, samen met een sliert afval.
De dakpannen zitten hier nog steeds allemaal recht, maar ik zie wel telkens m'n tuinhek opbollen bij iedere windvlaag...

Update 13:31:
Het leek er even op dat de storm aan het afnemen was, maar inmiddels is ie weer behoorlijk aangetrokken. Zojuist ging er weer een grijze bak omver en één van de vuilniszakken uit deze bak liet op spectaculaire wijze zijn inhoud door de straat waaien. Ik ben blij dat ik niet op het eind van deze straat woont, want daar hoopt 't zich inmiddels aardig op.

Update 17:42:
Vooralsnog is hier weinig te beleven. Toen de grijze bakken eenmaal geleegd waren waaiden ze ook makkelijker om. Het vogelhuisje in m'n tuin ligt nu wel op z'n kant, maar die stond ook wel vol in de wind. Om 16:00 u klaarde het op en scheen de zon zelfs even. Maar inmiddels regent het weer volop en is de wind ook weer aardig op gang gekomen.

Update 21:19:
Om negen uur zou het hoogtepunt voorbij zijn. Het lijkt op dit moment harder te waaien dan dat 't de rest van de dag deed. Ik zit hier op zolder en alles kraakt om me heen. Vooral de kunststof dakkapellen lijken het zwaar te hebben. Verder nog steeds geen schade opgelopen aan het huis, dus als we de komende uren doorstaan, dan komen we weer goed weg.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/32

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 18 januari 2007 11:10.

Playlist Everything Zen 12 januari 2007 was het vorige bericht op deze weblog.

Playlist Everything Zen 19 januari 2007 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.