Ophef

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Grappig bericht op Fok.nl. Er is ophef ontstaan over het uitgeven van een thread uit het forum van Fok in boekvorm. Iedereen dacht dat het om een echt persoon ging met een dubbelleven en uiteindelijk bleek het een schrijfster te zijn die vanaf het begin al de intentie had om deze thread te publiceren. Geweldig experiment! Verdient een pluim.

Maar iedereen op Fok voelt zich nu geweldig genaaid en beginnen te zeuren over copyright wat op hun postings zou zitten. Zo ook de eigenaar van Fok, Danny Roodbol. Hij is wel zo sportief om geen stappen te ondernemen, maar komt wel met de volgende geweldige quote:

De hele thread is in feite eigendom van FOK!, denk ik.

Nou vraag ik me dus wel af of dat zo is. Als er geld valt te verdienen dan is het voor het gemak ineens eigendom van het forum. Maar hoe zit 't dan met al die threads die racistische opmerkingen bevatten? Of links naar illegale content? Nee, dan wordt er al snel geroepen dat de gebruikers van zo'n forum zelf verantwoordelijk zijn voor hun opmerkingen. Ja, we modereren het wel weg, maar voor juridische stappen moet je bij de gebruiker zelf zijn.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/43

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 7 maart 2007 22:16.

Alweer verkiezingen? was het vorige bericht op deze weblog.

Playlist Everything Zen 9 maart 2007 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.