Boeken

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Ik berichtte afgelopen december nog over een overschot aan boeken waar ik doorheen moest lezen. Nou... ik ben er doorheen. En ik was niet echt op tijd om een nieuw boek te bestellen, dus ik zit weer even zonder. Inmiddels wel een bestelling geplaatst en deze is onderweg. William Gibson is nog niet klaar met zijn nieuwe boek, Neal Asher komt in juli pas weer met zijn nieuwe boek Hilldiggers en Richard K. Morgan schijnt ook een nieuw boek onderweg te hebben. Maar ondertussen ga ik maar een volgende schrijver proberen. Alastair Reynolds (hij woont overigens in Nederland) was mij al diverse keren aangeraden door Amazon.com. Aangezien ook zijn boeken een chronologische volgorde bezitten en zich vaak in hetzelfde universum afspelen, begin ik maar bij het begin: Revelation Space.Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/59

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 23 april 2007 21:33.

Pieke Dassen overleden was het vorige bericht op deze weblog.

Playlist Everything Zen 27 april 2007 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.