Pieke Dassen overleden

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Ach, Pieke Dassen is overleden. Op tweede paasdag zag ik nog een aflevering van De Film van ome Willem voorbijkomen, waarin naast Ome Willem alleen August (Pieke Dassen) meespeelde. Teun en Toon hadden op dat moment zeker wat beters te doen.

Opvallend overigens dat ik het op bijna geen enkele nieuwssite heb zien staan. Ik zag het gisteren in de ticker van RTL Z voorbijkomen en nu zie ik 't dus net op Radio.nl. De contentmanagers van nu moeten toch haast wel de rakkers van toen zijn geweest.

Laatste keer dat ik Pieke Dassen op tv zag (buiten de herhalingen van Ome Willem om), was tijdens de intocht van Sinterklaas in Maastricht een aantal jaren geleden. Dat was volgens mij ook de laatste keer dat Aart Staartjes de verslaggeving van de intocht deed. En Aart Staartjes was natuurlijk goed bevriend met Pieke Dassen, aangezien hij De Film van Ome Willem regiseerde en natuurlijk ook de rol van Toon vertolkte. Het was me wat onduidelijk waarom hij Pieke Dassen in beeld kwam, maar het was wel leuk om 'm weer 's te zien.

Pieke Dassen is 80 jaar geworden. De leeftijd van de sterken. Pieke bedankt voor al die jaren August (en natuurlijk ook Jan Klaassen).

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/57

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 20 april 2007 20:40.

Playlist Everything Zen 20 april 2007 was het vorige bericht op deze weblog.

Boeken is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.