Je foto op een Formule 1 auto

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Red Bull geeft Formule 1 fans de kans om hun foto te laten afdrukken op een Formule 1 auto. Geen miniatuur, maar een echte Formule 1 auto die ook zal worden ingezet tijdens de Grand Prix van Engeland op Silverstone.
Het gaat hier om een poging om 1 miljoen Britse Ponden bij elkaar te halen voor het goede doel. En dat goede doel is in dit geval het Wings for Life fonds wat geld bij elkaar sprokkelt om onderzoek te doen naar beenmerg. Jij kunt daar dus aan bijdragen door een foto in te sturen en daarbij 10 pond (zo'n 15 Euro) over te maken. Hiervoor krijg je een plekje van 2 bij 2 centimeter op de auto van David Coulthard of Mark Webber. Je mag zelf kiezen op welke auto je wilt staan en waar op de auto jouw foto terecht moet komen. Ik heb 't zelf inmiddels ook al gedaan en je kunt mij op de auto van Mark Webber vinden op de neus, dicht bij de cockpit. Check de Faces for Charity site voor meer info.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/69

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 26 mei 2007 13:16.

Playlist Everything Zen 25 mei 2007 was het vorige bericht op deze weblog.

Lays Baked is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.