Lays Baked

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Doe het niet! Serieus, dat spul is niet lekker. Ik, als grootverbruiker van chips, kan het weten. Hoewel de natuurlijke aardappelvorm behouden is gebleven, zijn Lays Baked niets anders dan die onnatuurlijk ronde Pringles. Nu zijn die Pringles over het algemeen, enkele smaken daargelaten, ook niet te vreten, maar die Lays Baked zouden eigenlijk met bijgeleverde dipsaus verkocht moeten worden. En we weten allemaal dat er iets niet klopt als je dipsaus nodig hebt om chips lekker te maken. Misschien komt dat gebrek aan smaak ook wel doordat er 70% minder vet in zit. Da's ook stom, want daar komt de smaak juist vandaan. Echte chips hoort overigens gefrituurd te zijn. Supermarkten zouden er goed aan doen om gebakken chips tussen de koekjes in de schappen te zetten.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/70

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 29 mei 2007 22:42.

Je foto op een Formule 1 auto was het vorige bericht op deze weblog.

Waiting for a train is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.