Chrome

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Chrome is de nieuwe browser van Google. En dus is het goed, zou je zeggen. Hij is wel erg snel en heeft ook wel leuke features, zoals de history bij het opstarten van de browser, waarbij je screenshots ziet van de bezochte websites. Ja, dat is leuk, tenzij je natuurlijk alleen maar ranzige websites bezoekt. Zoals bijna alles wat bij Google vandaan komt, gaat het nog steeds om een beta en het is daarom ook niet zo gek dat er nog fouten gevonden worden. Ik ga 'm hoe dan ook gewoon gebruiken, want er zullen zich vanzelf wel updates aanbieden.

Wat wel jammer is, is dat dit voor nog meer browserversnippering zal zorgen. Het marktaandeel van Firefox zal hier waarschijnlijk het meeste last van hebben, want over het algemeen zullen gebruikers van Internet Explorer niet eens weten dat er andere browsers zijn.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/108

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 3 september 2008 20:01.

iPod batterij vervangen was het vorige bericht op deze weblog.

Picasa 3 is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.