Heavy Rain

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Zojuist even de Heavy Rain demo uitgeprobeerd en daarmee is weer bevestigd waarom ik een PlayStation 3 heb gekocht. Wat een geweldige graphics! De beelden in de bovenstaande trailer zijn allemaal in-game. Er zit enorm veel detail in de diverse scenes. Het verhaal doet ook niet onder voor een bovengemiddelde speelfilm. Of de gameplay ook zo bijzonder is als wordt geclaimed door de ontwikkelaar Quantic Dream, daarvan ben ik nog niet overtuigd. De besturing werkt met gestures en series van de diverse knoppen op de PS3 controller. Niet altijd even intuitief, maar na enige gewenning valt er wel mee te werken. Iedere beslissing binnen het spel heeft zijn consequenties, aldus de ontwikkelaar, maar in de praktijk is dit spel behoorlijk gescript. Per scene ga je gewoon, net als bij ieder ander adventure-game, een reeks handelingen af, totdat de scene uitgespeeld is. Ik ben daarentegen wel benieuwd hoe breed de beslissingsboom is. Niet iedere handeling leidt naar hetzelfde vervolgdialoog, maar of dit ook van invloed is op de volgende scene, dat komt in de demo nog niet naar voren. Toch ben ik ervan overtuigd dat dit spel zeer de moeite waard is om aan te schaffen.

Reblog this post [with Zemanta]

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/186

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 14 februari 2010 22:41.

Sade - Soldier of Love was het vorige bericht op deze weblog.

spirit page - Paranoia Games is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.