Even wat trailers: Tron Legacy en Iron Man 2

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Afgelopen week zijn twee filmtrailers verschenen die ik tot zojuist nog niet gezien had. Allereerst die van Tron Legacy. Het vervolg op de originele film, dacht ik. Een remake zou wat flauw zijn. Net als in de eerste film uit 1982, is Jeff Bridges te zien. Het zal vooral een eyecandy film zijn, want ik kan me nauwelijks voorstellen dat hier een origineel verhaal aan te pas komt. Tron Legacy zal op 17 december 2010 verschijnen.

En dan is daar nog de tweede trailer van Iron Man 2. Dit keer zonder Jeff Bridges, maar wel weer met Mickey Rourke, Scarlett Johansson en Samuel L. Jackson. En uiteraard Robert Downey Jr in de hoofdrol. Opvallend is ook de rol van Stan Lee, die Larry King zal spelen. Ik zie in deze trailer zoveel robots, dat het bijna lijkt op een aflevering van Macross. Deze film zal in mei van dit jaar verschijnen.

Reblog this post [with Zemanta]

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/230

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 11 maart 2010 21:07.

VOLTA MASTERS / Justin' Love (ft. Monday Michiru) was het vorige bericht op deze weblog.

Nog een trailer: Gran Turismo 5 GoW III Trailer is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.