Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Fucking briljant, deze clip. Zo'n beetje alle grote stijl iconen uit de popcultuur van de afgelopen dertig jaar komen even voorbij. Lady Gaga doet haar best om Madonna te imiteren (het hele nummer zou zo voor Madonna geschreven kunnen zijn), ze doet danspasjes van Michael Jackson, is ondertussen zo lelijk als Marilyn Manson. Zag ook nog referenties naar Kiss en Bruce Springsteen's Born in the USA en dat in een Kill Bill jasje gegoten. En er zal nog wel meer inzitten wat mij ontgaan is. Ergens is dit niets anders dan een bundeltje jatwerk, maar wat hebben ze dat dan goed uitgevoerd.
Overigens komt Beyoncé wat ongemakkelijk over in deze clip. Ze is niet zo'n goede actrice als Gaga en daarnaast is zij volgens mij in het echt veel te lief om zich goed voor deze rol te kunnen inleven.

Reblog this post [with Zemanta]

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/233

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 13 maart 2010 0:07.

Cycles was het vorige bericht op deze weblog.

iTunes Single van de Week: Broken Bells - The High Road is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.