OK Go - This too shall pass

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Na de tredmolen videoclip van een aantal jaren geleden, heeft de band OK Go wederom een geweldige videoclip afgeleverd. Ik ga niet uitleggen wat er in de clip gebeurt, want dat kun je zelf zien, maar wat een werk moet hier in gestoken zijn. Het is volgens mij ook allemaal echt wat je ziet. Er zit geen knip of computertruukje in. Aan het einde van de clip wordt ook duidelijk waarom de bandleden allemaal onder de verf zitten. De opnames zijn kennelijk niet in een keer helemaal goed gegaan.

De hele clip is natuurlijk weer een gimmick, maar kijk daar even doorheen (of doe je ogen dicht) en je zult horen dat dit ook gewoon een erg goed nummer is. Aanvankelijk mocht de clip ook niet embeddable aangeboden worden op YouTube. Bij platenmaatschappij EMI staan een paar conservatieve bejaarden aan het hoofd, die niets van het internet begrijpen en denken dat zij inkomsten zullen mislopen als een promotie(!)-video online te bekijken is. Gelukkig zijn zij in dit geval gezwicht en is de clip nu toch op andere sites dan YouTube zelf te vinden (al dan niet met behulp van een externe sponsor).

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/217

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 3 maart 2010 9:28.

"E"qual - Runaway was het vorige bericht op deze weblog.

iTunes single van de week: Elske DeWall - Surrender is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.