Peter Blanker - 'T is Moeilijk Bescheiden te Blijven

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Ik kreeg van de week dit nummer van Peter Blanker als lesstof voor mijn gitaarlessen. Ik had dit nummer al een hele tijd niet meer gehoord, maar het blijft een grappig nummer. Ik kan me nog goed herinneren dat Peter Blanker ook een kinderprogramma presenteerde dat De Holle Bolle Boom heette. Op zich wel bijzonder dat ik dat nog weet, aangezien dat programma tot mijn vierde jaar werd uitgezonden. Weet niet of het daarna nog herhaald is overigens.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/241

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 21 maart 2010 21:41.

Stream of Passion - In the End was het vorige bericht op deze weblog.

Lykke Li - Possibility is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.