Gran Turismo 5 - Photomode

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Gezien mijn meest recente posts op deze site (en die zijn alweer van een tijdje geleden, sorry), ben ik zo nu en dan lekker met fotografie bezig. Helaas heb ik niet echt veel tijd om erop uit te trekken en een dagje foto's te maken van het een en ander. Sinds Gran Turismo 5 is uitgekomen, steek ik daar wel erg veel avonduren in. Dat spel is een geweldige racer, vooral omdat de auto's er zo realistisch uit zien. Dat vonden de makers van dat spel ook en die hebben daarom de Photomode feature in het spel gebouwd. Hiermee kun je bijvoorbeeld een auto om een mooie locatie fotograferen, waarbij je dezelfde instelmogelijkheden hebt als een echte spiegelreflex camera. Deze optie is ook beschikbaar tijdens een replay van een door jouzelf gereden race en dat biedt erg mooie actieshots. Onderhand breng ik meer tijd door met deze Photomode dan met het racen zelf en ik kan het dan ook niet laten om mijn mooiste foto's tot nu toe hier te plaatsen. Er staan er meer op mijn Flickr profile en nog meer in de Flickr GT5 Photomode groep. Zeker de moeite waard om even te checken als je van mooi gefotografeerde auto's houdt.

Daihatsu OFC-1 Concept 2007

Lamborghini Murciélago LP 640 Chrome Line

Mini Cooper S 2007

Ferrari 458 Italia 2009

Ferrari 458 Italia 2009

Dodge Challenger SRT8

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/291

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 2 januari 2011 19:49.

Upside was het vorige bericht op deze weblog.

The Reminiscences of Suzumiya Haruhi is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.