Maia Hirasawa

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Maia Hirasawa is een in Zweden geboren zangeres met Japanse roots. Op dit moment staat zij op het punt om heel erg te gaan doorbreken in Japan, aangezien zij daar onlangs een single uit heeft gebracht (gebruikt in een commercial en dus heel populair) en volgende week zal ook nog een heel album verschijnen. Bovenstaande showcase promo is dan ook in elkaar gezet om de Japanse markt klaar te stomen. In Zweden heeft zij al twee albums uitgebracht, maar Japan is eigenlijk nieuw terrein voor haar, op wat verkennende optredens na. Dit album zal dan ook alleen in Japan uitkomen en, hoewel ik dat niet kan bevestigen, zullen dit waarschijnlijk grotendeels aangepaste nummers van haar Zweedse albums zijn.
Hier in Europa is zij ook aan de weg aan het timmeren, maar het is nog maar de vraag of haar Björk-achtige vocalen hier zullen aanslaan. In Scandinavië lukt het wel en via de onderstaande samenwerking met Embee heeft zij vorig jaar in diverse Europese landen wat airplay gekregen (hoewel ik er in Nederland niets van heb gemerkt). Muzikaal is het toch wel erg leuk, dus wat mij betreft mag zij ook hier in Nederland wel de verdiende roem ontvangen.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/296

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 10 januari 2011 21:56.

MAX - A Cruel Angel's Thesis was het vorige bericht op deze weblog.

Lake Placid Blue - Another Sky is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.