Rango

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Hoewel ik nog nooit een Toy Story film heb gezien, heb ik toch wel een voorkeur voor 3D animatiefilms (en dan heb ik het niet over films waarbij je als een halve gare idioot een bril op je hoofd moet zetten). Waarschijnlijk is dat ook omdat ik gefascineerd ben, door zo'n beetje alles wat je met een computer aan grafisch materiaal kan genereren. Ik ben opgegroeid in een tijd dat alles 2D was en special effects in films met miniatuur modellen werd gedaan. Hoewel ik hier en daar dus nog wel wat in te halen heb, aangaande 3D animatie, probeer ik in mijn beperkte vrije toch zoveel mogelijk te mee te krijgen. Bovenstaande trailer van Rango heeft mij weer getriggered om één en ander in te halen. En hoewel ik 'm al een paar keer gezien heb, is dit misschien ook wel een goed moment om met de originele TRON te beginnen.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/299

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 16 januari 2011 20:58.

Hitomi Shimatani - Kantan ni Ietanara was het vorige bericht op deze weblog.

Sads - Wasted is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.