Nieuwe Daihatsu Charade

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Toyota Vitz RS 1.5 2007

Voordat Daihatsu definitief verdwijnt uit Europa, zal het Japanse merk nog één nieuw model op de markt brengen. Een nieuw model luisterend naar de (legendarische) naam Charade. Hoewel dat veelbelovend klinkt, is het echter slechts een Toyota Yaris met een ander logo erop geplakt. Natuurlijk is dat geen slechte auto, maar heel spectaculair is dat nou ook weer niet. Daihatsu is natuurlijk een dochter van Toyota en veel van de Daihatsu modellen die hier te krijgen zijn, rijden in Japan ook gewoon als Toyota rond.
Zelf rij ik al 10 jaar Daihatsu, voornamelijk omdat ze enorm betrouwbaar zijn en goedkoper dan een 'echte' Toyota. Het zijn geen auto's die je om het uiterlijk koopt (de Copen en Materia uitgezonderd). Ergens is het natuurlijk jammer dat ze verdwijnen, maar als je ook het gamma van Daihatsu op hun Japanse website bekijkt, dan kun je enkel concluderen dat ze niets (meer) in Europa te zoeken hebben.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/304

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 9 februari 2011 20:56.

Gran Turismo 5 Photomode deel 3 was het vorige bericht op deze weblog.

Review: Asobi Seksu - Fluorescence is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.