GT Academy 2011

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Nissan Fairlady Z Version S (Z33) 2007

Sinds vandaag kun je weer deelnemen aan de Europese editie van GT Academy. Hierbij kun je via het Playstation 3 spel Gran Turismo 5 een carrière als autocoureur winnen. Je begint met timelaps binnen het spel zelf. Mocht je na een periode van een maand bij de top behoren, dan wordt je uitgenodigd om in Dubai deel te nemen aan de finale. Op dat moment speel je echter niet meer met een computerspelletje, maar mag je racen in echte auto's. Ik ga vanavond kijken of het mij überhaupt lukt om een complete ronde over het circuit te maken. Ik zag al dat het een tamelijk lang circuit is en ook nog behoorlijk smal, ontworpen door de geestelijke vader van Gran Turismo, Kazunori Yamauchi. Nu verwacht ik overigens geen realistische kans op een finaleplaats te maken, aangezien ik gewoon met een dualshock controller speel. Wil je echt goede rondetijden rijden, dan zul je toch echt met een stuurtje moeten rijden. Maar ik ben toch wel benieuwd hoe ik er globaal voor sta met mijn virtuele race kunsten.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/307

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 4 maart 2011 20:50.

Sakanaction - Rookie was het vorige bericht op deze weblog.

Royksopp - Keyboard Milk is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.