Battlefield 3: Armored Kill Trailer

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Ik ben heel slecht in dit soort spellen, maar ik vind het wel leuk om te doen. Ook al wordt ik continue omgelegd en haal ik met moeite slechts één kill per sessie. Tot voor kort was het mes mijn meest succesvolle wapen. Inmiddels zit ik op iets meer kills met de L96 Sniper Rifle, maar dat geeft wel aan hoe onhandig ik ben met een PS3 controller. De Close Quarters uitbreiding van Battlefield 3 was dan ook niet echt aan mij besteedt, maar in Armored Kill maken zelfs klunzen als ikzelf kans om weer een beetje te scoren.

Geen TrackBacks

TrackBack URL: http://www.peterzoon.nl/cgi-bin/mt/mt-tb.cgi/348

Laat een reactie achter


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit bericht

Deze pagina bevat één bericht door Peter Zoon gepubliceerd op 19 juli 2012 21:00.

Preview: antennasia - Re: Qus-cus was het vorige bericht op deze weblog.

Review: antennasia - Re: Qus-cus is het volgende bericht op deze weblog.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.