Recent in de categorie Film

Rango

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Hoewel ik nog nooit een Toy Story film heb gezien, heb ik toch wel een voorkeur voor 3D animatiefilms (en dan heb ik het niet over films waarbij je als een halve gare idioot een bril op je hoofd moet zetten). Waarschijnlijk is dat ook omdat ik gefascineerd ben, door zo'n beetje alles wat je met een computer aan grafisch materiaal kan genereren. Ik ben opgegroeid in een tijd dat alles 2D was en special effects in films met miniatuur modellen werd gedaan. Hoewel ik hier en daar dus nog wel wat in te halen heb, aangaande 3D animatie, probeer ik in mijn beperkte vrije toch zoveel mogelijk te mee te krijgen. Bovenstaande trailer van Rango heeft mij weer getriggered om één en ander in te halen. En hoewel ik 'm al een paar keer gezien heb, is dit misschien ook wel een goed moment om met de originele TRON te beginnen.

Splice

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Oh, dit ziet er uit als een leuke film...

Reblog this post [with Zemanta]


Bijzonder nummer dit, van Lykke Li. Dit is afkomstig van de 'New Moon' soundtrack, de meest recente film uit de Twilight Saga. Erg mooi, mits je in de stemming bent.

Reblog this post [with Zemanta]

Nee, dit is niet zomaar een slechte cover. Dit komt van de soundtrack van de film 'The Runaways' en die film gaat inderdaad over de all-girl rockband met dezelfde naam uit de tweede helft van de jaren 70. Mocht je niet oud genoeg zijn om je dat te kunnen herinnneren, kijk dan maar even op de Wikipedia pagina van de band. Dan zie je namen staan als Lita Ford, Micki Steele (zat later in The Bangles) en natuurlijk Joan Jett. Nou ja, en daar is nu dus een film van gemaakt. Kan best wat zijn, maar ik heb verder nog geen reviews gelezen. Check de links hieronder maar even.

Reblog this post [with Zemanta]

Cycles

| Geen reacties | Geen TrackBacks

YouTube gebruiker Cyriak is handig met Adobe After Effects en maakt er ook nog leuke muziek bij. En duiven.

Afgelopen week zijn twee filmtrailers verschenen die ik tot zojuist nog niet gezien had. Allereerst die van Tron Legacy. Het vervolg op de originele film, dacht ik. Een remake zou wat flauw zijn. Net als in de eerste film uit 1982, is Jeff Bridges te zien. Het zal vooral een eyecandy film zijn, want ik kan me nauwelijks voorstellen dat hier een origineel verhaal aan te pas komt. Tron Legacy zal op 17 december 2010 verschijnen.

En dan is daar nog de tweede trailer van Iron Man 2. Dit keer zonder Jeff Bridges, maar wel weer met Mickey Rourke, Scarlett Johansson en Samuel L. Jackson. En uiteraard Robert Downey Jr in de hoofdrol. Opvallend is ook de rol van Stan Lee, die Larry King zal spelen. Ik zie in deze trailer zoveel robots, dat het bijna lijkt op een aflevering van Macross. Deze film zal in mei van dit jaar verschijnen.

Reblog this post [with Zemanta]

Zombieland

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Zojuist weer een erg leuke film gezien. http://www.zombieland.com/ is een comedy waarbij op zeer grafische wijze enorme hoeveelheden zombies worden afgemaakt. Niet al te veel schrikmomenten, maar toch wel spannend en op veel momenten erg grappig. Tijd geleden dat ik een film met Woody Harrelson wel leuk heb gevonden.

Reblog this post [with Zemanta]

Up In The Air

| Geen reacties | Geen TrackBacks

Afgelopen weekend de film Up In The Air gezien, waarin George Clooney een baan heeft waarbij hij meer in vliegtuigen zit dan dat hij thuis is. Hij is daar ook erg tevreden mee, maar, hoe voorspelbaar, hij komt op een gegeven moment in de film zichzelf tegen. Up in the Air is een erg leuke film. Volkomen spanningsloos, zoals de meeste film waar Clooney in speelt, maar toch erg vermakelijk. Erg safe om in een gemengd gezelschap te bekijken.

Reblog this post [with Zemanta]

In Japan zijn 15 mensen onwel geworden tijdens het bekijken van de film Babel met Brad Pitt and Cate Blanchett. Kennelijk gebeurde dit tijdens een scene die zich afspeelt in een nachtclub, waarbij veel flitsende lichten in beeld kwamen. Net zoals bij die ene aflevering van Pokemon dus eigenlijk.

Nu heb ik Babel ook gezien toen ik in Thailand was, maar ik heb niemand onderuit zien gaan tijdens de voorstelling. Anderzijds was 't ook niet erg druk in die bioscoop, maar dat komt vooral omdat er veel te veel bioscopen zitten in het centrum van Bangkok.

Overigens is 't best een goede film. Het verhaal is overigens wel ondergeschikt aan de wijze waarop het gepresenteerd wordt. Vooral een aanrader dus als je van goed regisseerwerk houdt.


Pagina's

OpenID hier geaccepteerd Meer weten over OpenID
Aangedreven door Movable Type 5.01
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos and videos from Peter Zoon. Make your own badge here.

Over dit archief

Deze pagina is een archief van recente berichten in de Film categorie.

Everything Zen is de vorige categorie.

Fotografie is de volgende categorie.

De nieuwste berichten zijn te vinden op de hoofdpagina of kijk in de archieven om alle berichten te zien.